Deschideți-vă sufletele și întâmpinați primavara cu un marțisor muzical de dor!!!
Asociația Romanilor din Italia Milano invită comunitatea de români și
pe toți cei interesați să cunoască tradițiile noastre la o seară deosebită dedicata Marțișorului și Zilei Femeii. Evenimentul va avea loc duminica 5 martie, începand cu orele 16.00 la Restaurantul din str. Vincenzo Monti, nr. 23 G, Pero.
Atmosfera va fi întreținută de artiști români stabiliți în Italia. Formația muzicală “Victoria Band” și ansamblul de copii “Cununița” sunt doar câteva nume care vor urca pe scenă.
Conform tradiției noastre, fiecare doamnă și domnișoară va primi un minunat marțișor, despre care încă de pe vremea dacilor se spunea că este aducător de noroc, fertilitate și frumusețe. În acest mod, ne dorim să aducem bucurie și zambetul pe buze româncelor noastre care muncesc din greu în casele și firmele italienilor. Știm că există români stabiliți în Italia care n-au avut ocazia să primească un marțișor de când au plecat de acasă.
Intrarea este gratuită. Locurile sunt limitate. Îndemnăm publicul să fie punctual.
Partenerul media al evenimentului este Gazeta Românească.
Sponsorii evenimentului sunt: Digi Mobil Italia, Atlassib Italia, Cofetaria Divo’s, Gastronomia Dacia, Magazinul Restaurant Dobrogea din Senago, Magazinul alimentar din Desio, Restaurantul Romanesc din Varedo.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *